Festivals, voetbalwedstrijden en bedrijfsfeesten vormen slechts enkelevoorbeelden van activiteiten die in aanmerking komen voor evenementenbeveiliging. Het beveiliging van evenementen vraagt om een combinatie van alle mogelijke vormen van preventieve en repressieve maatregelen

De aanwezigheid van onze beveiligingsbeambten tijdens uw evenement heeft een sterk preventieve werking. Het is uitermate belangrijk dat de veiligheid en orde voor zowel de organisatie als bezoekers gewaarborgd worden. Indien de orde verstoort wordt kunt u er van op aan dat de medewerkers van Intellect Security & Services de situatieĀ  zal oplossen en snel weer tot rust brengt.

Ongeacht de omvang van het evenement betreft het namelijk altijd een mix van persoons-, object- en terreinbeveiliging. Vandaar de planmatige aanpak van Intellect Security waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten en de beveiliging zowel zichtbaar als onzichtbaar aanwezig is. Daarbij zijn wij er van overtuigt dat een goede voorbereiding 80% van het resultaat bepaald.