Ik ben Arnold de Bie,

Ik vind net zoals mijn familie mijn werk belangrijk, natuurlijk moet je dit gescheiden houden. Maar het heeft ook wel overeenkomsten. Je staat voor je familie, voor hun veiligheid, je zorgt ervoor dat zij het naar hun zin hebben, je bent eerlijk naar je familie en je bent open en transparant waardoor zij zich vertrouwd voelen. En dat zijn nou ook de punten waar ik voor sta in mijn werk.

Ik ben eigenlijk vanuit een hobby in deze branche gerold. Ik heb een aantal jaar in de bouw gewerkt en ik kluste in het weekend een beetje bij in de beveiliging en vond dit heerlijk om te doen.

In 2002 heb ik besloten om de bouw vaarwel te zeggen en ben ik gestart met de opleiding. Om fulltime te gaan werken in de beveiliging. Ik vond dit heerlijk ik zie mijn werk nog steeds als hobby naar al die jaren.  Heb ik nog elke dag plezier in mijn werk. In deze periode van mijn op leiding heb ik het geluk gehad dat ik bijna alle takken van de beveiliging heb mogen werken. Object beveiliging, winkelsurveillance, geld en waarde transport, horeca en evenementen beveiliging.

In 2007 ben ik begonnen met de opleiding luchthaven beveiliging ook dit vond ik heerlijk om te doen elke dag andere mensen diversiteit van werkzaamheden maar het belangrijkste vond ik dat ik hier de mensen een vertrouwd gevoel te geven. Dit geld voor alle taken in de beveiliging. Bezoekers klanten vertrouwen jou jij staat voor hun veiligheid ze vertrouwen jou de sleutels van hun pand toe.  Dit kan alleen als je dan ook eerlijk naar de mensen bent.

Na 12 jaar in loondienst te hebben gewerkt in de beveilig heb ik in 2014 besloten om als zelfstandige verder te gaan. Ook hier heb ik veel van geleerd je krijgt te maken met veel dingen waarmee je als medewerken anders nooit te maken krijgt ook hierin moet je je verantwoordelijkheden nemen en moet je soms moeilijke keuzes maken maar hier kun je alleen maar van leren.

 

Ik zeg altijd ‘’behandel mensen hoe je zelf ook behandelt wilt worden & respecteer de mensen zoals ze zijn”